Afrodites Tempel

12767683_1002246679848477_345093257_n

 

 

Afrodites Tempel ~ voor vrouwen

Een avond samenzijn met alleen vrouwen. De godin in onszelf ervaren. Ons verbinden met elkaar en het Grote Vrouwelijke. Sisterhood. Rituelen.

Voelen, vieren, verlichten. Huilen, lachen, dansen. Aanraken, mediteren, delen en helen. Alles in puurheid, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en veiligheid. Je bent volledig welkom lieve vrouw, met alles wat er is.

Afrodites Tempel wordt aangeboden vanuit Desideratum, de plek voor datgene waarnaar jij verlangt – klik hier voor alle informatie en data.

 

 

 

Volle Maan Tempel ~ vrouwen en mannen

Volle_Maan_Tempel_bannerIedere maand openen we de tempel in Huize Overvloedt voor een heel speciale avond: de Volle Maan Tempel.
Vrouwen en mannen, apart en verenigd. Omdat het zo bijzonder is, de vollemaansenergie met gelijkgestemden samen te ontvangen, te beleven en te delen.

Altijd in rituele vorm, werkend met de mannelijke en vrouwelijke energie en altijd vanuit hoe je bent in het moment. Je kwetsbaarheid is welkom. Je grote kracht is welkom. Vanuit deze echtheid voeden we elkaar. Ik geef deze VolleMaanTempelavonden samen met mijn geliefde Sjaak, vanuit ons gezamenlijke bedrijf Desideratum. Meer weten? Kijk hier.

Vragen, informatie en aanmelden

Mail naar kersti@desideratum.nl, of bel: 06 ~ 275 234 19.

Comments are closed.