Faciliteren en training

Ik bied trainingen en sessies voor kleine en grote groepen. Hierin ga je met elkaar aan de slag, bijvoorbeeld om jezelf te (her)ontdekken in je leven of je loopbaan. Of om een vastzittend proces te doorbreken, je team te versterken en draagvlak te creëren voor nieuwe werkwijzen.

Faciliteren van groepsprocessen

Ik ontwerp, organiseer, begeleid en evalueer sessies voor _MG_1629_zoom(groeps)processen. Denk aan creatieve sessies, brainstorms, teambuildings, congressen, implementeren van een nieuwe werkwijze in de organisatie. Altijd wat anders, altijd nieuw, altijd boeiend.

Ik doe dit onder andere als facilitator bij LEF future center van Rijkswaterstaat. Ook heb ik jarenlang met plezier en trots deel uit gemaakt van het netwerkbedrijf van ervaren facilitators ‘Over De Brug’.

Een greep uit mijn ervaring:

In het voorjaar vanKers at work LEF mrt '16 2012 faciliteerde ik een Spiegelsessie bij LEF over de reputatie van het spoor, in opdracht van Railforum.

Eind oktober dat jaar vond het CommOnline congres voor communicatie-experts plaats, waar ik 3 workshoprondes verzorgde naar aanleiding van ingediende cases: Zaans Medisch Centrum en Drinkwaterbedrijf PWN.

In oktober 2014 faciliteerde ik de tweedaagse voor een groep managers van het internationale chemieconcern BASF Nederland B.V.

In zowel 2016 als 2017 gaf ik als hoofdfacilitator en dagvoorzitter de jaarlijkse dag vorm voor ca. 100 mensen van een afdeling van Rijkswaterstaat.

Tevens begeleidde ik de afgelopen jaren vele projectteams bij de start van hun project in een zogeheten ‘PSU’ (Project Start-Up) en/of een evaluatie/doorstart in een ‘PFU’ (Project Fresh-Up).

 

Onderzoek je stressvolle gedachten met The Work

handssunOp aanvraag verzorg ik workshops en individuele sessies waarin we werken op basis van The Work. Alle stress en al het lijden worden veroorzaakt door te strijden tegen wat IS. Wanneer het denken volkomen helder is, is dat wat is, dat wat we willen. The Work van Byron Katie is een methode om je bewust te worden van je gedachten en ze vervolgens met aandacht tegemoet te treden. Je onderwerpt je gedachten aan de vier vragen van The Work van Byron Katie, ontdekt jouw waarheid en leert hoe je jezelf vrijheid kunt geven.

 

Interesse? Stuur een mail naar kersti@kersticoaching.com of bel 06 – 275 234 19.

Comments are closed.