Life coaching

Je zit niet lekker in je vel, je valt steeds in dezelfde valkuilen of je loopt aan tegen dezelfde blokkades in je leven. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat en in kringetjes ronddraait.
Tijdens life coaching ontdek jij jouw blinde vlekken en ga je oude patronen doorbreken. Om daarmee je gevoel te veranderen, te stoppen met zoeken en jezelf terug te vinden. Uit te gaan van JOUW kracht en jezelf in het middelpunt van jouw leven te plaatsen.

Voorbeelden van life coaching-vragen:

 

  • Eigenlijk heb ik alles, en toch voel ik me niet gelukkig. Wat ontbreekt er?
  • Ik voel me steeds maar zo moe en alles is me teveel. Hoe kan ik dit doorbreken?
  • Mijn relatie loopt niet, wat kan ik daaraan doen?
  • Ik ben perfectionistisch, hoe kom ik daar vanaf?

Naast (o.a.) ontspannings- en ademhalingsoefeningen hanteer ik voor belemmerende overtuigingen en stressvolle gedachten de krachtige methodiek van the Work van Byron Katie.

The Work van Byron Katie

The Work is een proces dat het denken helder maakt. Het is eenvoudig, levensveranderend, het kan leiden tot een leven van vrijheid en plezier. Iedereen kan the Work doen. Je hebt er alleen de diepgevoelde wens voor nodig om de waarheid over jezelf opnieuw te ontdekken.

We lijden alleen als we een gedachte geloven die ingaat tegen dat wat is. Als onze geest helder is, is ‘wat er is’, wat we willen. The Work onthult dat wat je denkt dat niet had moeten gebeuren, moest gebeuren. Het moest gebeuren omdat het gebeurde, en geen gedachte in de wereld kan het veranderen. Dit betekent niet dat je het moet vergeven of dat je het moet goedkeuren. Het betekent alleen dat je dingen kunt zien zonder weerstand en zonder verwarring.

The Work bestaat uit 4 vragen en een omkering. Deze pas je toe op een gekozen gedachte. Klik hier voor meer informatie. In één of meerdere coachingssessies laat ik je graag ervaren hoe the Work voor jou kan werken.

Locatie: mijn praktijkruimte aan de Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag Wateringse Veld.

*nieuw!* coaching via Skype. Je hoeft de deur niet uit, met een simpele muisklik maak je contact met me en coach ik je online. Benieuwd? Bel of mail!

 

Comments are closed.