Nieuws

Van coaching naar verlangen

30 januari 2018

Een aantal van mijn diensten zijn verplaatst van Kersti Coaching & Training naar Desideratum – het bedrijf dat mijn lief en ik samen hebben. Desideratum is Latijn voor ‘datgene waarnaar verlangd wordt’ – en helderheid in mijn aanbod was op dit moment mijn verlangen. De diverse pagina’s bestaan nog wel, maar dan met een doorverwijzing naar Desideratum. Go check it out šŸ™‚

Eindelijk…

28 januari 2015

…ik doe een aantal dingen niet meer. Loopbaancoaching bijvoorbeeld. En een aantal dingen zijn juist nieuw, of althans – voelen oer-oud, maar ben ik recent gaan aanbieden. M’n site is daar nu meer in overeenstemming mee dan-ie was. Zo even de boel aangepast, op een gewone woensdagavond. Grappig hoe dat gaat, ongepland, in de flow. Lekker! Lees ze, lieve mensen.

Liefdevolle energiesessies

19 september 2013

Zo voelt dat dus, om iets dat je moeiteloos afgaat en dat ZO prachtig is, uit je te laten stromen… Een gave, noemen ze dat. En dat is het: een cadeau voor anderen EN voor mijzelf. Ik kan wel huilen van dankbaarheid.
Wat dan?
Energiewerk.Ā In connectie met iemand, en dat kan net zo makkelijk op afstand als face-to-face, energie sturen. Helen, wakkermaken, kleuren zien, woorden tot me laten komen die ik door mag geven, liefde brengen…
Ik durf het nu. Of liever gezegd, er is geen angst meer over. Dus het gebeurt. Wie ben ik om dit aan de wereld te onthouden?
Voel je je geraakt en wil je je laten raken? Klik dan hier.

Er gebeurt van alles…

23 mei 2013

Mijn site heb ik vandaag (23 mei 2013), voor ‘t eerst sinds enige tijd, weer eens wat updates gegeven. ‘t Is nog niet af (is het dat ooit?), net zoals ikzelf šŸ™‚ Ik blijf laagjes van mijn eigen ui afpellen en dat gaat soms gepaard met tranen, en ook vaak met intense vreugde. En heel veel dankbaarheid.
Wordt vervolgd!

Over de Brug faciliteert succesvolle Large Scale Intervention 20 november 2012

Tijdens het Nationaal Sustainability Congres 2012 werd in de ochtend met invloedrijke leiders van afgelopen decennia terug gekeken op het verduurzamen van de wereld. Voor de middag wilde de organisatie naar de toekomst kijken vanuit het perspectief van nieuw leiderschap. Persoonlijk leiderschap van alle aanwezigen om verduurzaming nog krachtiger ter hand te nemen.

Wij ontwierpen en begeleidden een Large Scale Interventie voor honderden bezoekers tegelijk. Zie het filmpje op de website van Over de Brug.


Byron Katie van The Work in Nederland: 23-34 juni 2012

Byron Katie in NL 2012

Ik werk veel met de eenvoudige diepgaande methode The Work: 4 vragen & omkeringen die je toepast op je stressvolle gedachten. Resultaten die ik heb mogen aanschouwen de afgelopen jaren: meer levensplezier, toename van creativiteit en positiviteit, afname van stress, diepgaande relaties, eerlijk en authentiek in het leven staan.
Wil je de persoon die The Work 26 jaar geleden ontwierp, Byron Katie, in levenden lijve meemaken? Dat kan! Ze geeft workshops in Nederland op zaterdagavond 23 en zondag 24 juni. Ik hoop je daar te ontmoeten!

Workshop ‘the Work’ bij (loopbaan)coaching: betekenisvol!

Samen met Paul Eykenduyn verzorgde Kersti op 27 maart 2012Ā een een middagworkshop bij VistaNova over the Work van Byron Katie, speciaal voor (loopbaan)coaches. De workshop zal vol met 16 coaches, die al snel actief en diepgaand met elkaar in het onderzoek van hun eigen en elkaars belemmerende overtuigingen en stressvolle gedachten doken. Het was bijzonder om hen daarin te begeleiden en in hun ontdekkingen te delen!

16 februari 2012: prachtige Powerdag

Kersti Coaching & Training was aanwezig op de ‘Powerdag’ van Vrouw en Passie.Ā Kersti heeft tijdens de Smart en Sexy Afterparty op de zeepkist gesproken over genieten van het moment. Ze staat, zoals ze het zelf treffend uitdrukte, op een borrelende vreugdeberg. Wie wil dat nou niet…!! Jij? Mail naar kersti@kersticoaching.com of bel (06 – 275 234 19).

20 september 2011: succesvol event ‘BewustZijn’

Kersti Coaching & Training verzorgde workshops the Work van Byron Katie tijdens het event BewustZijn op 20 september 2011. Het was een prachtige en diepgaandeĀ belevenis!
Een greep uit de reacties:
“goed gedaan hoor! ik wil echt meer weten over the Work”
“ik hoorde positieve geluiden over je workshops”
“dank voor je info in ons gesprek over the Work”
“wilde eigenlijk ook naar jou, was lastig kiezen. The Work is prachtig. Hopelijk een volgende keer”
Veel dank voor de geweldige organisatie en inspirerende spreeksters, Josje Feller van www.vrouwenpassie.nl!

Najaar 2011: workshops ‘Houden van je gedachten – houden van wat is’ (the Work)

Last van stress, malen, teveel denken, verdriet? Gun jezelf dan een workshop of coachingsessie op basis van the Work en ondervind hoe de vier eenvoudige vragen van The Work jouw leven kunnen veranderen.Ā Tijdstippen, locatie, kosten en direct inschrijven? Klik hier.

Comments are closed.