Over Kersti

Wie is Kersti?

12769498_1002214783185000_836014680_nMijn naam is Kersti Afrodite Vervloet (Den Haag, 1977). Ik ben priesteres, lichaamswerker, liefdebrengster. Ik faciliteer, coach, spreek, schrijf en straal.

Ik was ooit bang voor mensen en hun oordeel over mij. Wilde alles heel goed doen, zodat ik aardig gevonden zou worden en waardering zou ontvangen. Ik ben intens dankbaar dat ik geleerd heb, van mezelf te houden. Het klinkt cliché en simpel misschien, maar het is zó diepgaand en zó waar: alles begint bij zelfliefde.

Ik ken dit pad en loop het dagelijks. Er zijn soms nog wel hoekjes en gaatjes in mijzelf die ik niet 100% liefheb. Mooi ~ dan heb ik hier op aard’ nog wat te doen, te leren!

Na mijn studie Rechten begon in 2001 mijn werkende leven als juriste bij het ministerie van Economische Zaken. Vervolgens ben ik me gaan verbreden naar beleids- en projectwerk. Gaandeweg voelde ik, dat puur werken met mensen (individueel en in groepen) mij heel erg aantrok. De omscholing die ik in 2009 startte (loopbaancoachingsopleiding), is nog steeds gaande en ik wens mezelf toe dat ik m’n hele leven lerende blijf. Steeds nieuwe wegen, paden en ruimtes ontdekken. Heerlijk!

Door mijn functies bij het ministerie kan ik de uitdagingen en valkuilen waarmee je als werknemer en als mens te maken krijgt, heel goed begrijpen en invoelen. Het zzp-schap vind ik spannend en zalig – vrijheid, toewijding, en soms ook vervelende klussen (waarvan ik evengoed een hoop leer). Alles uit mezelf halen is soms best pittig. Gelukkig werk ik veel samen met prachtmensen.

Ik heb diverse opleidingen op het vlak van coaching, begeleiding, faciliteren, energiewerk en lichaamswerk / tantra afgerond: o.a. de post-HBO opleiding Loopbaancoaching methodiek-Hoogendijk, meer dan een dozijn meerdaagse trainingen m.b.t. the Work van Byron Katie, de jaartraining Women’s Way van Ramya Norell, meerdere workshops van Eyal Intimate Power, de Magie van Coachen (Adriaan Hoogendijk) en een sjamanistische Total Body De-Armoring.

Met het internationale voel ik een sterke connectie: mensen uit andere landen en culturen fascineren me. Ik voel dat we verenigd zijn in verscheidenheid. Ik ken de EU van binnenuit, heb in Engeland en Brussel gewoond en heb veel gereisd. Kortom: ook mensen uit andere landen begeleid ik met liefde en workshops in een andere taal behoren absoluut tot de mogelijkheden. Ik spreek vloeiend Engels, goed Frans en redelijk goed Duits.

Twijfel? Nieuwsgierig? Iets delen? Kortom, wil je met me praten of schrijven? Bel (06 – 275 234 19) of mail (kersti@kersticoaching.com) me gerust.

Ziehier mijn LinkedIn-profiel.

Comments are closed.