Individuele begeleiding

Waarvoor kun je individueel bij mij terecht?

Voel je je verdrietig, moedeloos, gefrustreerd, loopt je relatie vast of wil het niet op je werk? Loop je rond met vragen als “Wie ben ik eigenlijk, waar houd ik van, waar word ik warm van?” Heb je last van je lijf op onverklaarbare plekken? Ligt je energie op een laag peil, slaap je slecht? Heb je het gevoel dat je er zelf niet meer uitkomt?

Blijf niet in je eentje tobben, dat hoeft niet en dat werkt niet. Ik ben er graag voor je: via lichaamssessies, coaching en liefdevolle energiesessies.

Lichaamswerk

Je lijf is super intelligent. Het weet precies wat er nodig is. Het spreekt ook zijn eigen taal, en die moet je leren verstaan. Van nature stroomt de levensenergie ongetemd en ongerept door je lijf, maar soms wordt die stroom tegengehouden door (on)bewuste pijnlijke herinneringen, vastgezet door beperkende patronen, of weet jij gewoon niet wat er allemaal mogelijk is in je fantastische lichaam.
Eén of meerdere lichaamssessies met o.a. massage en energiewerk, zijn dan ideaal om de boel lekker op te ruimen en weer flink te gaan bloeien – je natuurlijke staat van zijn! En het geheim is, dat dit niet alleen gaat over je lijf; als je lijf stroomt, stroomt je léven! Klikkerdeklik voor meer informatie 🙂

Coaching

Coaching is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is eerlijk naar zichzelf te kijken. Voor iedereen die wil werken aan haar of zijn persoonlijke ontwikkeling. Zichzelf echt wil kennen. Van zichzelf wil leren houden. Lees er hier meer over. En als je benieuwd bent wat anderen erover zeggen: kijk eens op mijn referentiepagina.

Liefdevolle energiesessies

Heb je pijn, verdriet, angst, zoek je guidance, of kun je gewoon wel een oppepper gebruiken? Ik heb een gave die ik graag voor je inzet… Energiewerk. Tijdens mijn liefdevolle energiesessies gebeuren er wonderbaarlijke dingen. Wil je meer lezen of direct een sessie boeken, kijk dan hier.

Comments are closed.