Referenties

12784808_1002778406461971_272792648_nIk heb ervaring in coaching en lichaamswerk van mensen met uiteenlopende achtergrond: variërend werk- en denkniveau (meest HBO/WO), professionals bij overheid en bedrijfsleven, particulieren op spirituele zoektocht, mensen die hun ‘spark’ en levensenergie kwijt (denken te) zijn.

Faciliteren van groepen doe ik met vrolijkheid, warmte, creativiteit en scherpzinnigheid: workshops, brainstorms, teambuilding, verbetering van de samenwerking etc.
Opdrachtgevers: o.a. Rijkswaterstaat, diverse gemeenten, BASF NL, Zaans Medisch Centrum, Ministerie van Economische Zaken, Railforum.

Hieronder lees je ervaringen van mensen die door mij gecoacht, gefaciliteerd of getraind zijn.

Follow kerstivervloet on Twitter

 

kersti coaching en training

“Ik heb een zeer prettig coachingstraject met Kersti doorlopen. Zij heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn handelen en emoties. Vervolgens heeft zij met haar coaching bijgedragen aan mijn ontwikkeling door het bereiken van de opgestelde doelen.

Het karakter en de houding van Kersti hebben voor mij een positief effect gehad op het gehele traject. Vanuit een vrije, losse, speelse maar zeker ook professionele manier heb ik stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling die bij een andere coach wellicht niet mogelijk waren.”

man, accountant
januari 2018

kersti coaching en training

“Kersti heeft een Project-Start-Up gefaciliteerd voor ons project. In de voorbereiding heb ik heel prettig met haar samengewerkt, vooral vanwege haar doelgerichte en prettige communicatie. Haar uitstekende voorbereiding gaf vertrouwen voor een succesvolle sessie, wat uiteindelijk ook zo bleek te zijn. De vooraf gestelde doelen zijn behaald en leverden een bruikbaar resultaat op voor de startfase van het project. Ik beveel iedereen aan om met Kersti samen te werken voor een goed voorbereide en succesvolle sessie.”

kersti coaching en training

Maarten Pouwel, adviseur Rijkswaterstaat
oktober 2017

“Kersti heeft oktober 2017 in opdracht van mij een sessie gefaciliteerd over de reguliere Tracéwetprocedure. Al sinds 2012 wordt hier over gesproken tussen de beleidsdirectie en verschillende diensten van RWS. Doordat Kersti ons hielp om alle rollen, taken en verantwoordelijkheden met elkaar te bespreken, is er meer begrip ontstaan voor hoe de verschillende werkzaamheden in elkaar grijpen. Al in de voorbereiding van de sessie ontstond er een openheid waardoor er met elkaar mee gedacht werd met respect voor de verschillende belangen die er spelen. De werkvormen die Kersti aanreikte sloten aan bij de groep en hielpen om het gesprek open te voeren en oordelen soms even uit te stellen. Ondertussen is er besluitvorming geweest over de voorstellen die op basis van de uitkomsten van de sessie zijn geformuleerd, en is het gelukt tot aangescherpte samenwerkingsafspraken te komen.”

Henriette Stoop, adviseur MIRT en mer Rijkswaterstaat
oktober 2017

kersti coaching en training

“Kersti heeft in het voorjaar van 2017 voor SimSmartMobility een drietal workshops gefaciliteerd. Vanwege de veronderstelde gevoeligheden bij publieke en private partijen heeft ze actief meegedacht in de opzet van de drie bijeenkomsten en zorgen voor de goede setting. Daarbij kwam ze in de voorbereiding met de geschikte werkvormen voor de bijeenkomsten en waren de bijeenkomsten qua inrichting en sfeer tot in de puntjes verzorgd en voorbereid. Tijdens de bijeenkomsten zorgde ze bij de groep voor een duidelijk programma en rust, zodat de goede gesprekken en discussies ontstonden, en dit ook direct op whiteboards werd gezet. Mij hielp ze daarbij ook door de rust die ze daarin uitstraalt en het vertrouwen dat de groep met de juiste input voor vervolg komt. Op basis van de bijeenkomsten zijn we met SimSmartMobility inhoudelijk verder gegaan met alle inbreng en maken we nu stappen richting besluitvorming.”

Thijs Muizelaar, senior adviseur Rijkswaterstaat
juni 2017

kersti coaching en training

“Door mijn coachingstraject bij Kersti heb ik meer inzichten gekregen in de mogelijkheden en kwaliteiten  die ik reeds in mezelf meedraag, waarmee ik de kwaliteit van mijn leven sterk kan verbeteren. Je hebt mij voor de spiegel gezet, en mij de mooie dingen van mijzelf laten zien, afgestoft en uitgelicht. 

Afgelopen tijd is een intensieve periode geweest. Maar heb wel veel inspiratie en energie gekregen om van mijn leven weer een feest te maken! Het was het dubbel en dwars waard en ik voel me geïnspireerd om hier verder in te groeien!

Ik vind jou een zeer toegewijde coach. Je initiatieven en activiteiten zitten zowel zakelijk als inhoudelijk goed in elkaar en zijn van hoog niveau. Daarnaast heb ik altijd op je kunnen rekenen, je hebt me nooit teleurgesteld. Je beschikt over vele gereedschappen om mensen verder te kunnen helpen. Ik heb daarvan de vruchten mogen plukken.

Jouw wijze van coaching heeft heel goed aangesloten bij wat ik zocht. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Jurgen, ICT Servicedesk-medewerker
september 2016

kersti coaching en training

“Het afgelopen jaar heb ik een prachtig traject bij Kersti gevolgd! Kersti heeft mij weer in contact gebracht met mijn vrouwelijkheid en mijn levensenergie. Met fijn afgestemde en liefdevolle begeleiding van Kersti heb ik oude overtuigingen losgelaten en onbekende gebieden verkend. Vooral de onvoorwaardelijke liefdevolle aanwezigheid, oprechtheid en oordeelvrije houding van Kersti hebben me hierbij diep geraakt; in al mijn cellen heb ik gevoeld dat álles er mocht zijn.

Schaamte, angst en negatieve overtuigingen heb ik in de ogen gekeken, doorvoeld, geluid en beweging gegeven. Heel bevrijdend. Er ontstond ruimte én nieuwsgierigheid om nieuwe stappen te gaan zetten vanuit contact met wie ik in essentie ben en vanuit mijn bruisende levensenergie.
Wauw, wat heb ik veel nieuwe films gemaakt!
Ik ervaar nu zo veel meer aanwezigheid, plezier, genieten en verwondering in mijn dagelijks leven. Dit smaakt dit naar meer…
O, wat voel ik me rijk dat Kersti op mijn pad is gekomen!”

Manon Jansen, holistisch masseuse www.manonjansen.nl
maart-nov 2015

kersti coaching en training

“Kersti is een open, ontwapenende vrouw die de vinger precies op de goede plek legt. Ze zorgt ervoor dat je zelf de stappen neemt, zij faciliteert ze.

Het coachingstraject heb ik ervaren als goed opgebouwd, afwisselend en professioneel. Kersti geeft gedegen, onderbouwde opdrachten en de gezamenlijke bespreking is steeds verrassend en gericht op de zaken waar de leer(pijn)punten zitten.”

Laura van Rossum, HR-adviseur
oktober 2014

kersti coaching en training

“Jouw liefdevolle aanwezigheid heeft mij er aan herinnerd dat ik echt een instrument ben van God alleen maar door te ZIJN. De vragen die je mij stelde leken van ‘de andere kant’ te komen, want ook jij bent een boodschapper van de Liefde.

Je weet het al en ik weet het nu ook van mijzelf.
Jouw aanwezigheid maakt mensen wakker.

Jouw guidance heeft mij zoveel gegeven..!!! Mijn sessies zijn totaal anders nu.. meer vanzelf stromend.. heilig.. en ik doe niets, alleen maar er zijn en laten stromen.

Ongelofelijk dankbaar dat je mij opende voor dat weten in mijzelf.

Ik gun het ieder mens om in de aanwezigheid van Kersti te zijn. Het verandert je hele wezen op lagen die je zelf nog niet kende. Opeens zie je jezelf andere dingen zeggen, andere keuzes maken.. opeens stroomt er weer liefde in je hart en je leven.

Life will never be the same (yes, that is a warning! )”

Krista Steenbergen – intimiteitscoach, priesteres en religiewetenschapper
(www.muzera.nl)
28 februari 2014

kersti coaching en training

“Kersti heeft mij met veel liefde, aandacht en warmte begeleid in mijn loopbaancoachingtraject. Ze weet van aanpakken, maar liet het tempo daarvoor steeds bij mij liggen. Ze geeft handvatten, maar dwingt niet. Ze geeft inzichten, en laat je deze ook zelf ervaren. Ze staat tijdens het traject echt naast je, we doorliepen samen mijn ontdekkingstraject en dat was heel waardevol. Hierdoor heb ik het zelfvertrouwen gekregen om door te pakken en daar ben ik Kersti heel dankbaar voor!

Kersti weet vanuit haar rust, haar inlevingsvermogen, haar warmte en oprechte aandacht echt contact met je te maken. Ze is een geweldig persoon om mee samen te werken en ik raad haar van harte aan!”

Reny Wildenberg, voedingscoach en editor
14 januari 2014 (zie LinkedIn)

kersti coaching en training

“Bij Kersti heb ik met de door haar aangereikte methoden en technieken een zeer waardevolle verdieping in mijn loopbaankeuze weten te maken. Een grote mate van helderheid door meer zelfinzicht. Mijn hartelijke dank voor deze waardevolle helderheid die nu al grote invloed heeft op mijn werkgeluk, wat ook privé uitstraalt.”

Hans Langstraat, grafisch ontwerper en director consultant BNI
10 oktober 2012 (zie LinkedIn)

kersti coaching en training

“Kersti gaf een inspirerende workshop over Byron Katie de week van Train je collega. De workshop was goed voorbereid, de deelnemers kregen (daardoor)alle ruimte. 

In aansluiting daarop verzocht ik om een consultatiegesprek.  Met verbluffende precisie, compassie en échte aandacht leidde ze mij door een lang bestaande, lastige situatie met een familielid. Het effect was dat deze relatie in mijn beleving na een uur “schoon” was en met wat handvatten schoon is gebleven. Op een milde manier zag ik ook mijn eigen aandeel onder ogen. 

Eén waarschuwing: je loopt wel kans om verliefd te worden op deze fantastische coach!”

Reinoud van Overbeek, organisatiepsycholoog en talent coach bij het ministerie van Economische Zaken
17 maart 2013 (zie LinkedIn)

kersti coaching en training

“Kersti faciliteerde een sessie tijdens CommOnline waar onze casus centraal stond: we bouwen een nieuw ziekenhuis – hoe kunnen we social media daar goed bij inzetten? Kersti had zich grondig voorbereid, waardoor ik met het volste vertrouwen de sessie instapte. Zij begeleidde de groep op een heel vanzelfsprekende, prettige manier. De opbrengsten van de sessie bleken verbazingwekkend nuttig en bruikbaar. Verder is Kersti een fijn en warm mens!”

Hanne van der Waa, hoofd communicatie, Zaans Medisch Centrum
9 november 2012 (zie LinkedIn)

kersti coaching en training

“Bij Kersti heb ik met de door haar aangereikte methoden en technieken een zeer waardevolle verdieping in mijn loopbaankeuze weten te maken. Een grote mate van helderheid door meer zelfinzicht. Mijn hartelijke dank voor deze waardevolle helderheid die nu al grote invloed heeft op mijn werkgeluk, wat ook privé uitstraalt.”

Hans Langstraat, grafisch ontwerper en director consultant BNI
10 oktober 2012 (zie LinkedIn)

kersti coaching en training

“Kersti is een warm persoon. Kersti voelt heel goed aan wat je gemoedstoestand is. Wat ik bijzonder vind is dat ze op een natuurlijke, niet geforceerde manier verschillende technieken gebruikt (yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen). Maar wat ze doet heeft altijd het gewenste effect. Dat vind ik het unieke van Kersti.

Kersti heeft me geholpen om keuzes te maken en weer terug te komen bij mezelf. Ze heeft me net dat duwtje gegeven dat ik nodig had om het onbewuste probleem te onderkennen en op te lossen.”

Manita, professional in de zakelijke dienstverlening
juli 2010

kersti coaching en training

“Kersti heeft een ongelooflijke liefde en compassie voor de ondersteuning van anderen in hun professionele en persoonlijke groei. Vanuit een diepe verbondenheid met haar eigen hart en passie, is zij in staat te staan naast wat er voor anderen opkomt. En om het onderzoek te begeleiden naar waar het hart van die persoon sneller van gaat kloppen, welke gedachten(systemen) en patronen haar/hem ervan weerhouden een stressvrij en vervullend (werkend) leven te leiden.

Ze heeft een natuurlijk talent om de vragen te vinden die gesteld moeten worden en haar cliënt te ondersteunen een leven te scheppen dat werkt. Zij is daarom een buitengewoon effectieve coach en loopbaanbegeleider.

Als je op zoek bent naar een leven dat werkt, kan Kersti je krachtige begeleiding en coaching bieden om daar te komen.”

Janneke Mellema, trainer/supervisor bij VistaNova (zie LinkedIn)
september 2010

Comments are closed.