Liefdevolle energiesessies

hart

Heb je pijn, verdriet, angst, zoek je guidance, of kun je gewoon wel een oppepper gebruiken?

In connectie met jou, en dat kan op afstand (Skype, chat, telefoon) of face-to-face, stuur ik je energie. Het kan zijn dat ik een kaartje trek voor je. Healen, wakkermaken, kleuren zien, woorden tot me laten komen die ik door mag geven, liefde brengen…

In de woorden van de ontvangers:

“Zo bijzonder… Ik geef zelf aan wat m’n verlangen is, wat ik nodig heb en het wordt door mij heen gegeven ( nog) terwijl mijn belemmeringen worden geheeld.. Dank je, Kersti. You are AMAZING…” (Dani van Oosterhout)

“Weet je wat ik ‘n bijzonder moment van net vond? Dat m’n liefde mag stromen en m’n licht ver kan schijnen.” (Linde)

“…mijn verdriet kwam los en er kwamen heel veel schokken uit mijn innerlijke hart. Mijn hart voelde tijdens je healing constant warm en nu nog steeds.¬†Prachtig, ik voel dat het echt iets bijzonders voor me heeft gedaan.” (Diana Capobianco)

“Je bent ZO mooi; zacht en warm tegelijk en er is zooooveel liefde bij jou voelbaar!!! Over overvloed gesproken….” (Thea Jurina Dijkstra)

 

Ik ben reiki master, volgde in het najaar van 2013 de Intensive “De Magie van Coachen” bij Adriaan Hoogendijk en werk blijvend aan de ontwikkeling van mijn gave.

Mail of bel me als je je geraakt voelt en je wilt laten raken!

Comments are closed.