Lichaamssessies

DSC03072Je lijf is super intelligent. Het weet precies wat er nodig is. Het spreekt zijn eigen taal, en die moet je leren verstaan.
Van nature stroomt de levensenergie ongetemd en ongerept door je lijf, maar soms wordt die stroom tegengehouden door (on)bewuste pijnlijke herinneringen, oude boosheid, vastgezet door beperkende patronen, of weet jij gewoon niet wat er allemaal mogelijk is in je fantastische lichaam.

Eén of meerdere lichaamssessies, of een traject-op-maat bestaande uit 6 sessies in mijn liefdevolle, afgestemde, veilige bedding met o.a. massage, lichaams- en energiewerk, zijn dan ideaal om de boel lekker op te ruimen en weer te gaan bloeien – je natuurlijke staat van zijn!

Of ‘t nou gaat om je boosheid uiten, werkelijke ontspanning vinden of diep leren genieten (of alles tegelijk), lichaamswerk is buitengewoon geschikt hiervoor.

En het geheim is…dat dit niet alleen gaat over je lijf; als je lijf stroomt, stroomt je léven!

Losse sessies (tijdsduur: ca. 2,5 uur) kosten € 190,- inclusief BTW per stuk. Tarieven voor trajecten: op maat, informeer gerust bij me via kersti@kersticoaching.com. Aan jouw sessie / traject gaat altijd een (gratis) intakegesprek vooraf.
Locatie: Huize Overvloedt, Waterlandsingel 104, Den Haag

Referenties:

“Het afgelopen jaar heb ik een prachtig traject bij Kersti gevolgd!
Vooraf had ik geen idee waarom ik precies naar Kersti wilde, maar vanuit een innerlijk weten voelde ik dat ik absoluut bij haar moest zijn. Nu na een aantal sessies weet ik waarom… Kersti heeft mij weer in contact gebracht met mijn vrouwelijkheid en mijn levensenergie.
Met fijn afgestemde en liefdevolle begeleiding van Kersti heb ik oude overtuigingen losgelaten en onbekende gebieden verkend. Vooral de onvoorwaardelijke liefdevolle aanwezigheid, oprechtheid en oordeelvrije houding van Kersti hebben me hierbij diep geraakt; in al mijn cellen heb ik gevoeld dat álles er mocht zijn.
Schaamte, angst en negatieve overtuigingen heb ik in de ogen gekeken, doorvoeld, geluid en beweging gegeven. Heel bevrijdend. Er ontstond ruimte én nieuwsgierigheid om nieuwe stappen te gaan zetten vanuit contact met wie ik in essentie ben en vanuit mijn bruisende levensenergie.
Wauw, wat heb ik veel nieuwe films gemaakt!
Ik ervaar nu zo veel meer aanwezigheid, plezier, genieten en verwondering in mijn dagelijks leven.
Dit smaakt naar meer…
O, wat voel ik me rijk dat Kersti op mijn pad is gekomen!”
– Manon Jansen, mrt-nov 2015, holistisch masseuse www.manonjansen.nl

“Ik heb een goddelijk intense massagesessie van Kersti Afrodite mogen ontvangen… Lig nu rozig en zacht in m’n bedje. M’n lijf is heeeeel blij met deze verwennerij. En ik ook!
Kersti, liefie, dankjewel “
– Daniëlle Ruijs, aug 2015, kindercoach

“Lieve Kersti,
Ik ben zo blij dat ik een massage bij jou mezelf kado heb gegeven… Ik gun iedere vrouw zo ontzettend, dat ze dit zouden mogen ervaren… Heel bijzonder hoe we dat samen zijn ondergegaan en hoe ontzettend fijn je alles begeleidt!
In je aanraking en alle handelingen heb ik alleen maar liefde en eerbied gevoeld, voor alle lagen van mijn wezen, voor al mijn angsten, pijn en plezier… Ik heb me bij jou helemaal gezien en gesteund gevoeld. De enorme integriteit en zachtheid waarmee je werkt zorgde ervoor, dat ik me in volledige vertrouwen in je handen heb kunnen overgegeven…loslaten wat niet meer bij me hoort, plek maken voor plezier, genot en liefde…
Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt…en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is… Dit gevoel neem ik voor altijd met me mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!”
– Kinga Sidor, augustus 2015, yogadocente

Dank je wel voor de ‘kan het bijna nog niet geloven sessie’
wow
wat een opening en wat een licht
Kan er nog niet veel woorden aan geven; de ervaring was zo intens en openbarend…
die zal ik niet vergeten…
Jij helpt mij herinneren.”
– Caroline de Bruyn, augustus 2015

“De behandelingen die ik van Kersti heb gehad waren zo mooi en de manier waarop Kersti mij begeleidde was zo liefdevol, open, meevoelend, meeresonerend op de stroom die mijn lijf nodig had om te openen, te ervaren en los te laten. Wat ik zo kenmerkend en fijn aan Kersti vindt is dat ze een heel liefdevolle krachtige vrouwelijke benadering heeft, naast je staat / mee doet waardoor je samen eigenlijk één wordt en samen het werk doet. Er is geen afstand of ongelijkheid…….voor mij werkt dat heel erg fijn en versterkend.

Kersti stimuleerde mij in de sessie om de diverse oergeluiden volledig te uiten door fijngevoelig afgestemd te zijn op waar ik was en leiding te nemen. Ze zette haar fysieke kracht in waardoor ik ook bij die fysieke oerkracht kwam, ze liet haar eigen tijgerin zien en horen waardoor ik die van mij ook volledig kon toelaten.

Verder vond ik het fijn dat Kersti heel veel kennis heeft over vrouwenthema’s, sexualiteit van vrouwen en ook weet hoe met een vrouwenlichaam om te gaan. Tijdens de behandeling ging mijn levensenergie heel goed stromen, kon mijn lijf volledig ontspannen en genieten en van daaruit in diepere lagen zakken.

Kersti biedt in mijn beleving een veilige open ruimte, beweegt heel mooi mee, leidt, volgt, stimuleert, en maakt met jou JOUW reis, waarin geheeld mag worden wat zich aandient. Ik raad Kersti echt iedereen aan!”

~ Roos, april 2015

Comments are closed.